Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо определи утрешния финал за Купата на Лигата в Англия срещу Тотнъм като „най-важния в кариерата му“. Двубоят е на 1-и март от 18 часа и можете да го проследните по Diema Sport и в Gong Play. За развитието му можете да се информирате и в Gong.bg.

Моуриньо впечатли репортерите с това колко сериозно взима финалния сблъсък в турнира.

„За първи пък не мисля за бъдещето на клуба. Има ситуации, в които мисля единствено за настоящия момент. Не мисля за бъдещето. Не мисля за последствията. Мисля единствено за мача. Имаме финал за печелене в неделя и нищо друго няма значение“, категоричен бе Жозе Моуриньо.

„Чувствам, че това е начинът и при играчите е същото. Това е мач, който трябва да изиграем на ниво и той е финал. В понеделник е нов ден. Финалът за Купата на Лигата е най-важният в моята кариера. По-важен от финалите в Шампионската лига. По-важен от всички останали купи, в които съм играл преди“, коментира още Моуриньо.

„Изглеждам ли глупав? Ами това е така, защото е следващият. Другите са в музея на клуба. Моите медали са някъде в къщи, дори не знам къде... но винаги следващият мач е най-важният в моята кариера“, обясни мениджърът на Челси. 

Моуриньо няма да може да разчита на Неманя Матич във финала.