Сериозен удар може да претърпят амбициите на Лестър за страхотно представяне и през новия сезон в Англия и Шампионската лига. Един от най-добрите играчи на "лисиците" Рияд Марез може да си тръгне през лятото. 

Това разкри агентът на играча, според когото шансът алжирецът да остане на "Кинг Пауър Стейдиъм" и за предстоящата кампания е около 50%. Камел Бенгугам сподели това пред вестник "Гардиън". 

"Да, има огромна вероятност Рияд да си тръгне през лятото. Бих казал, че в момента нещата са 50:50 за оставането му в Лестър. Когато играеш така, както Марез го направи този сезон, нормално е да предизвикаш огромно внимание от европейските грандове."

"Отборът му ще играе в Шампионската лига и естествено, че ще е щастлив да остане. Но на неговите години, ако се открие възможност да заиграе в някой от големите европейски или английски отбори, трябва да се обмисли сериозно."

"В момента има сериозен интерес от големи клубове към него. Трябва да видим как ще се развият нещата в следващите няколко седмици и ще има яснота тогава къде ще е Марез през новия сезон", сподели Бенгугам пред "Гардиън".