Мениджърът на Саутхемптън Роналд Куман направи смело изказване преди днешния мач на отбора си срещу Манчестър Юнайтед. Холандецът заяви, че „Олд Трафорд“ вече не всява същия страх у съперниците, както го правеше преди.

Днес „светците“ гостуват именно в „Театъра на мечтите“ от 17 часа, като срещата ще бъде излъчена в ефира на телевизия Diema Sport 2 и на онлайн платформата Gong Play. През миналия сезон Саутхемптън спечели визитата, което не се бе случвало от 27 години, а сега Куман се надява на нов позитивен резултат.

„Олд Трафорд“ вече наистина не е плашещ. Знам, че феновете на Юнайтед винаги са зад отбора си и това е фантастично място за футбол“, каза холандският наставник.

„Като играч имах усещането, че да спечелиш на „Олфд Трафорд“ е трудно, но факторът страх определено се промени. Може би това се дължи на факта, че някои играчи вече ги няма и може би преди тук наистина се играеше по-тежко, отколкото в момента. Сега всички тук са приятелски настроени, имат футболисти, които играят красив футбол и дават всичко за отбора си“, допълни Куман.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS