Наставникът на Саутхемптън Роналд Куман коментира представянето на тима си срещу Манчестър Сити (4:2) и целите на тима до края на сезона, в който остават два кръга.

"Хубаво е, когато побеждаваш такива отбори като Манчестър Сити. В такива двубои играеш на предела на възможностите си. През първото полувреме играхме дори над максимума. Играхме повече от отлично и вкарахме два гола", каза холандецът.

"През втората част на двубоя направихме така че да успеем да спечелим. Много ми хареса играта на тима. Играчите се стремяха да спечелят двубоя, много съм доволен от двубоя и се наслаждавах на футбола", допълни Куман.

"Имаме отлична конкуренция в атаката, во Мане-Тадич-Лонг свършиха фантастична работа. Те бяха най-опасните ни футболисти. Тадич е много опасен играч, той има отличен поглед над терена и отдава ключови пасове. Това е едно от най-добрите му качества. Това беше важна победа, все още се борим за Лига Европа. Трябват ни две победи. Думонстрираме отличен футбол и дух, ако играем както срещу Манчестър Сити имаме шансове", каза още наставникът на Саутхемптън.

"През миналия сезон съумяхме да завършим с 60 точки. В момента имаме 57 и два мача до края. Ако съумеем да вземем повече точки от миналата кампания, то ще е много добре", завърши Куман.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS