Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не пропусна възможността да отговори на феновете на Арсенал, които пееха по време на лондонското дерби колко скучно играят „сините“.

„Мисля, че е скучно да не си печелил титлата през последните 10 години. Това е скучно. Ако подкрепяш отбора и чакаш, и чакаш толкова много години без да е спечелил титлата в Премиършип, това е скучно“, сподели Моуриньо.

„Може би феновете на Арсенал не са пели на нас. Когато искаш да спечелиш мача, а в същото време вадиш нападателя си Оливие Жиру, може би те искат повече. Може би те искаха Жиру и Уолкът да играят заедно в атака“, добави португалецът.

„Този скучен отбор Челси има второто най-добро нападение и има най-добрата голова разлика в лигата. Само Манчестър Сити са вкарали повече голове от нас“, продължи мениджърът на „сините“.

„Искам да забравя за дузпите, защото съдията Майкъл Оливър се представи добре, както и неговите асистенти. Те имаха солидни представяне. Доволен съм от съдийските отсъждания“, каза още Жозе Моуриньо.