Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо отказа да коментира отново темата с наказанието на Неманя Матич от неговия състав. Сърбинът е санкциониран за два мача заради червения си картон от мача с Бърнли миналата седмица. 

Той беше изгонен заради бурната си реакция срещу бруталното влизане в краката му на Ашли Барнс. Лондончани обжалваха наказанието му и то беше намалено от първоначалните три на два мача. 

Въпреки това, той пропуска финала за Купата на Лигата срещу Тотнъм през уикенда, както и следващия мач на тима си от Премиършип. Португалецът обяви, че не иска да си навлече допълнително наказание, ако се изкаже по този повод, но сподели стари виждания.

"Няма да говоря по този казус, защото ако го направя, ще си навлека наказание. А не искам да бъда наказван и аз. Но вие всички сте наясно, че срещу Челси се води кампания и аз това съм го казвал."

"Сега най-лесното ще бъде да споделя, че не очаквам съдиите да се представят на ниво. Но вярвам, че и трите замесени страни в този двубой - ние, Тотнъм и съдиите - ще направят всичко възможно да покажат най-доброто от себе си", сподели Специалния. 

Според него, този двубой е изключително важен за бъдещето на тима му и затова се е концентрирал изцяло върху него, а не върху странични неща.

"Откакто дойдох в Челси отново през 2013 г., днес за първи път не мисля за далечното бъдеще на тима, а само за следващия мач. Имаме мач за Купа на "Уембли" и нищо друго не е от значение. Но не мисля, че изходът от този мач ще има значение за битката ни за шампионската титла", сподели още Моу.