Крилото на Ливърпул Адам Лалана изрази специални благодарности до медицинския щаб в клуба за това, че са положили усилия, за да го вдигнат за знаменития трилър 5:4 срещу Норич вчера.

Именно английският национал беше човекът, който осигури трите точки на „Кероу Роуд“, като влезе от пейката и вкара последният от 9-те гола в петата минута на продължението. Бившият играч на Саутхемптън призна, че е съществувала голяма вероятност да не бъде в групата на мача, тъй като при загубата от Манчестър Юнайтед в предния 22-и кръг е получил удар.

„След дербито с Юнайтед получих лек удар“, каза Лалана. „Заслугата за гола ми не е само на мениджъра, но и на медицинския щаб. Те много лесно можеха да ме оставят на Мелууд, за да се възстановявам за вторник (когато е полуфиналният реванш срещу Стоук Сити в Купата на Лигата – б.р.), особено предви огромния брой контузии при нас напоследък. Понякога във футбола рисковете се отплащат. Повечето път не става така, но има случаи, когато се получава. Този риск ни спечели мача с Норич“, добави англичанинът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS