Поредният кръг от Висшата лига е в историята и все по-малко време остава до финала, когато ще стане ясен и шампионът на Англия.

Дотогава обаче, вие, читателите на Gong.bg и зрителите на Diema Exta, ще имате възможността не само да се насладите на най-атрактивните голове, но и евентуално да спечелите страхотна награда (стига късметът да се окаже на ваша страна).

Затова ви препоръчваме да не се бавите, а да участвате в играта ни, заедно с Vivacom, ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”.

Изберете попадението, което най-много ви е допаднало от трите предложения. Гласувайте за него и можете да спечелите фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Трите предложения за Гол на 25-ия кръг в Англия:

1. Гилфи Сигурдсон за 1:0 за Суонси срещу Кристъл Палас

2. Риад Марез за 2:0 за Лестър срещу Манчестър Сити

3. Джеси Лингард за 1:0 за Манчестър Юнайтед срещу Челси  

Изисква се единствено регистрация от ваша страна. Ако нямате такава, можете да си направите само за няколко минути. В петък ще стане ясен и победният гол от 25-ия кръг, а в събота късметлията ще бъде изтеглен. Името му ще бъде обявено в Gong.bg, както и в студийната програма на Diema Extra. Повече подробности и условията на играта можете да научите ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS