Нападателят на Манчестър Сити Един Джеко не смята, че титлата на Висшата лига е загубена, тъй като разликата от 5 точки спрямо Челси е твърде крехка.

„Сините“ от Лондон не играха шампионатен двубой този уикенд, тъй като трябваше да излязат срещу Тотнъм във финала за Купата на Лигата. Докато тимът на Жозе Моуриньо грабна трофея след 2:0 над градския съперник, Сити допусна поражение с 1:2 от Ливърпул и така даде шанс на Челси да дръпне с 8 пункта.

Въпреки това Джеко не губи надежда. „Мисля, че ситуацията можеше да бъде по-добра за нас, но все пак имаме още 11 мача до края, така че разполагаме с достатъчно време да оправим нещата“, каза босненският национал.

„Паднахме от Барселона и Ливърпул, като си мисля, че не са били много хората, които са очаквали да загубим на „Анфийлд“. Ливърпул обаче се бори за място в Шампионската лига, затова знаехме, че това не е лек мач.“

„Не играхме на обичайното си ниво – особено през второто полувреме не приличахме на себе си. Затова резултатът беше разочароващ, ала има още 33 точки, за които да се борим и определено няма да се предадем“, допълни Джеко.