Наскоро българският официален фен клуб на Манчестър Юнайтед се завърна от специална екскурзия по повод провелия се на 1 май футболен двубой между Манчестър Юнайтед и Лестър, завършил с равeнство 1:1.

По време на престоя си в Англия, в рамките на великденските и майските празници, членовете на фен клуба подариха на треньора на "червените дяволи" Ван Гаал бутилка 10-годишно българско вино. 

Освен че станаха преки свидетели на оспорваното дерби, българските фенове имаха възможността да си направят и снимки с по-голямата част от английския отбор. 

Те успяха да се срещнат лично и с помощник-треньора на Манчестър Юнайтед – Райън Гигс. Той уреди българските последователи на „червените дяволи“ да посетят известния му ресторант – George’s, където дълго се чака, за да имаш успех с резервациите.

източник: личен архив

Благодарение на престоя си в Англия, официалният фен клуб на Манчестър Юнайтед успя да заздрави контактите си с любимия клубен отбор и да начертае интересни планове. 
Коментираха се възможности за посещение на звезди от тийма на „червените дяволи“ в България, както други съвместни инициативи. От есента ще се организират още екскурзии, свързани с посещения на мачове на Манчестър Юнайтед.