Новото попълнение на Ливърпул Джо Гомес разкри, че не желае да играе като ляв бек в тима на „червените“ и се надява за в бъдеще да успее да си спечели титулярното място като централен защитник.

Мениджърът Брендън Роджърс използва младока в лявата част на отбраната, където за момента се справя отлично и е твърда част от състава на „мърсисайдци“.

„В края на краищата аз виждам себе си като централен защитник. Именно като такъв се надявам да играя в бъдеще. В момента просто трябва да се уча и да бъда благодарен че играя и мога да използвам това като трамплин, за да стана най-добрия централен защитник, който мога да бъда“, коментира Джо Гомес.

„Знам, че съм млад и хората можее би се страхуват да използват млади футболисти, особено като централни защитници. Мениджърът в Ливърпул обаче е добър в подхода си с малдите футболисти и ми дава съвети, така че се надявам, че ще получа възможността да играя като централен защитник“, каза още той.

„В момента съм щастлив, че играя. Всеки дент ренирам с играчи от световна класа, които ми помогат и уча от тях“, сподели още защитникът на Ливърпул.