Нападателят на Челси Диего Коща заяви, че няма да промени стила си на игра, въпреки наказанието от три мача, което получи след мача срещу Ливърпул за Купата на Лигата.

Голмайсторът на Челси не се намира в най-добрата си форма, а затова говори статистиката, която показва, че той не се е разписвал от 43 дни.

„Няма да променя начина си на игра“, коментира Коща.

„Наясно съм, че трябва да бъда малко по-предпазлив, защото съм третиран по-различен начин в сравнение с другите играчи. Трябва да бъда много внимателен“, добави испанският футболист.

„Аз обаче никога няма да променя начина си на игра. Челси ме привлече заради стила ми на игра. Дали съм още гневен на наказанието, което получих? Това вече е затворена страница за мен. Всичко приключи. Сега се надявам да се върна към моето най-добро представяне и да навляза в най-добрата форма“, продължи голаджията.

„Аз съм нападател и искам да вкарам във всеки един мач. Мен не ме интересува нито съперника, нито турнира. Надявам се, че ще спечелим купата в неделя. Надявам се да бъда в топ форма до края на сезона. Аз мога да спечеля моя първи трофей с Челси в неделя. Това ще бъде невероятно изживяване. Аз дойдох тук, за да печеля трофеи. Финалите не са да се играят, а да се печелят. „Уембли“ е исторически стадион, където са се провели много велики финали и много велики футболисти са играли на него. Това е моят първи мач на този стадион и ще направя всичко възможно, за да дам най-доброто, на което съм способен“, каза още Диего Коща.