Българската звезда Димитър Бербатов беше потърсен от Sky Sports, за да даде идеалните 11 играчи, с които е играл рамо до рамо в кариерата си. Нападателят сложи деветима от бившите си съотборници в Манчестър Юнайтед, един от Тотнъм и Стилиян Петров, с когото заедно се подвизаваха за националния отбор на България. 

За вратар Бербо избра Едвин ван дер Сар. Четиримата защитници са от годините му при "червените дяволи". За десен бек той избра Гари Невил, а за ляв - Патрис Евра. В центъра на отбраната постави Неманя Видич и Рио Фърдинанд. 

Като дефанзивни халфове сложи Пол Скоулс и Стилиян Петров, като за Стенли написа в коментара си за Sky Sports:

"Той може да тича по цял ден. Мога да си легна и като стана, той още ще тича. Стилиян никога не се предава и затова се бореше до последно на терена за Астън Вила и националния отбор, където играехме заедно."

"Беше страхотно да играя и срещу него, защото аз винаги съм искал да се съревновавам срещу най-добрите, а за мен той е такъв. Той заслужаваше да играе за по-големи отбори, затова го слагам в центъра на халфовата си линия в моя състав", написа Бербо. 

После разкрива и кого би поставил на двата фланга на атаката - на десния е Кристиано Роналдо, а на левия Райън Гигс. За нападатели българинът избира Уейн Рууни и бившия си съотборник в Тотнъм Роби Кийн. Интересното е, че от всички тези играчи, само Рууни все още е на "лд Трафорд" като играч.