Защитник и нападател от Южна България пристигнаха на проби в Етър Велико Търново, съобщи старши треньорът Сашо Ангелов. От няколко дни с отбора тренират Любомир Александров и Борис Бисеров. Първият е добре познат в региона. През есента на 2012 година бе голмайстор на Северозападната “В” група с екипа на Академик /Свищов/, но след това се прибра в родния си край. Той е роден на 6 юни 1990 г. в Харманли, преминал е през Ботев Пловдив. За последно е играл в тима на Свиленград в Югоизточната “В” група.

Борис Бисеров е роден на 12 юли 1993 г. в Кърджали, висок е 188 сантиметра, тежи 83 килограма. Кариерата му стартира в Арда, няколко години по-късно е забелязан от тима на Марица и се мести в Пловдив. След това той преминава в Локомотив, с който през лятото на 2011 г. подписва първия си професионален договор. Получавал е и повиквателна за младежкия национален отбор до 19 години, за който има два мача. На 8 януари СТК на БФС е прекратила договора му с пловдивския клуб.

Двамата ще имат шанс за изява с виолетовата фланелка днес от 14 часа в Русе, където великотърновци ще изиграят първата си контролна среща с втородивизионния Дунав.