Поредният напуснал тима на ЦСКА от миналия сезон си намери отбор. Това е холандецът Кристиян Супусепа, който се завърна в първенството на родината си. 

Той подписа договор за един сезон с втородивизионния Спарта Ротердам. В него има опция за удължаването му с още една кампания, но всичко зависи от броя мачове, които ще изиграе. 

"Миналата година се впуснах в едно приключение зад граница с ЦСКА, но то вече приключи. Там изиграх хубави мачове, но за мен е по-важно, че се връщам у дома и ще защитавам цветовете на Спарта."

"Сега надеждата ми е да се преборя за титулярно място в Спарта и да помогна на тима си да се класира на по-предно място, а защо не да мечтаем и за повече", сподели Супусепа при представянето си. 

Защитникът дойде миналото лято, но заради финансовия колапс на "Армията" си тръгна като свободен агент. Той разтрогна заради неплатени заплати. Съвсем доскоро Супусепа беше единственият останал чужденец с договор с тима, но новото ръководство не смята да разчита на гурбетчии в Югозападната В група.