Бившият футболист на ЦСКА Апостол Попов остана доволен от представянето на тима си Университатя Крайова в контролата с Лудогорец. Тимът му падна с 0:1, но остави добри впечатления.

"Стана здрав мач. В началото бяхме плахи, но си казахме, че трябва да се успокоим. Това се случи и през второто полувреме създадохме доста положения и можехме да вкараме." 

"Нормално е всичко, Лудогорец е много добър отбор, игра в Шампионската лига. Но и ние имаме амбиции, искаме да играем в Лига Европа", сподели Апата пред камерата на Diema Sport.

Той говори и за своя трансфер в Румъния, както и за състоянието на бившия му клуб ЦСКА. Защитникът следи изкъсо ситуацията на "Армията" и не изпуска от поглед бившия си отбор.  

"Много добре се чувствам тук, много добър колектив. Това е много важно за успехите, а знаете, че без колектив не може да се случи. Щастлив съм, че съм тук и съм централен защитник. Засега оправдавам доверието на треньорите. Остава да се доказвам във всеки мач." 

"Разбира се, че следя всичко около ЦСКА. Най-правилното решение беше Гриша Ганчев да го вземе и ще го вдигне за две години. Работниците и служителите заслужават да си вземат парите, защото са ги заработили честно", сподели Попов.