Тази сутрин трябва да бъде финализирано прехвърлянето на акции на Гриша Ганчев и окончателното им разпределение с Юлиан Инджов. Чакаше се завръщането на Ивайло Манджуков от Узбекистан.

Милко Георгиев се прибра от Гърция. ЦСКА е застрашен да стартира сезона с минусови точки заради дисциплинарните процедури, които ще започнат заради дълговете, пише "24 часа".

С оздравяването на сегашното дружество всички те остават да тежат. Според БФС те са за над 30 милиона лева. Вече са изпуснати и няколко срока за плащане, включително и този по глобата от УЕФА за нарушаване на финансовия феърплей.

Така при започване на процедурите първата санкция е отнемане на точки и нова глоба, след което следва изваждане от групата.

Санкциите важат и за аматьорския футбол, като така преди години бе изхвърлен Локомотив (Мездра), който по това време водеше убедително във "В" група. Така там бе направено ново дружество.

Куп уволнения вече има на "Армията". Тръгва си шефът на международния отдел Владимир Рупов, защото такъв не трябва при липса на евротурнири. Подписани са заповедите на Бойко Ноев, който отговаряше за стадион "Българска армия" и на отговорника по охраната. Очаква се щатът да бъде съкратен с 10 човека.

Пламен Марков получи заповед за спортно-технически директор. Той представи вчера старши треньора Христо Янев и помощниците му Владимир Манчев, Ивайло Петров и Душко Томаш. Последният е кондиционен специалист, който е работил в Литекс и Цървена звезда.