Информациите в турските медии, че контролата между Левски и Галатасарай може да не се състои, не отговарят на истината. Това заяви пред "Спортно шоу Гонг" помощник треньорът на истанбулския гранд Орхан Атик. Той сподели, че просто логистичният план на тима е претърпял промяна и увери, че "Чимбом" ще пристигне в София с всичките си звезди без националните състезатели.

"В събота имаме приятелски мач с Левски София. Всичко е ясно. Ще дойдем с 18-19 човека. Нещо такова. Ние просто решихме да сменим разписанието. Първоначално трябваше да пристигнем в петък - 7-ми и да играем в събота. Но след това организирахме нашия полет да пристигнем в България за събота сутринта. Ще пристигнем по обяд, ще изиграем мача и след това се прибираме."

"Имаме много национални играчи и някои от тях вече не са при нас. Но тези, които не са повикани, ще бъдат с отбора в София. Уесли Снайдер е в Холандия. Имаме и трима повикани в турския национален отбор. Имаме Орелиен Шеджу в Камерун. Също така Ерен Дердийок е в швейцарския национален отбор. Брума пък е в португалския национален отбор. Останалите момчета ще са с нас", допълни Атик.

По програма, Левски приема Галатасарай на 8 октомври от 19 часа, като мачът ще може да следите и с GONG.BG, GONG PLAY и DIEMA SPORT 2.