Помощник-треньорът на Левски Елин Топузаков заяви, че не е негова работа да коментира думите и делата на Люпко Петрович по повод оставката на сръбския наставник.

„Напълно сме доволни, още повече, че освен победата, като игрово поведение, това трябва да изглежда според нас Левски. По всяко време трябва да атакуваме и да търсим гола. Изпуснахме някои ситуации, но продължихме да бъдем настоятелни. Поведението и начинът на игра извоюваха тази ценна победа“, коментира Елин Топузаков след победата с 2:0 над Берое.

„Едва ли аз трябва да отговоря от името на Люпко Петрович. Той все пак е достатъчно голямо име и авторитет. Само можем да му благодарим за това, което направи. До момента в официален мач нямаме загуба. Единственото нещо в треньорската професия е резултати, а той ги има“, каза още Топузаков и продължи:

„Не бягам от отговорност, но този въпрос не е към мен. Има си шефове, които тябва да се заемат с този въпрос и да го решат, защото все пак е нормално в Левски да е ясно кой за какво отговаря.“

„Ние имахме доста разговори и аз, и Асен Букарев с футболистите. Наистина преживяхме два дни доста трудни. Ние сме винаги до тези момчета. Това е израз на това, че нищо не може да ни попречи по пътя към победата“, каза Елин Топузаков по повод реакцията на футболистите след попаденията в двубоя с Берое.

„Виктор на тренировката преди мача получи травма и не можа да издържи на болката, затова решихме да го сменим. Мицански е все по-близо до завръщане да тренира с отбора. Надяваме се и Сашо в близките дни да е готов. Ако не за сряда за купата, поне за шампионата с Ботев“, сподели още Топузаков, а за мача с Черно море, добави:

„Нека първо се порадваме на победата и от утре ще мислим за Черно море. Турнирен двубой. Хубаво, че сме домакини, но ни чака здрава битка.“