Старши треньорът на Верея Александър Томаш заяви след тежката загуба от Левски с 0:4, че не е притеснен заради самото поражение, за от примиренческия дух, показан от футболистите му.

„Причините за загубата са в нас. Трябва основно да погледнем някои неща. Във футбола си има закономерности. Не ме притесняват четирите гола, а как изглеждахме през първото полувреме. Пределно ни е ясно, че ще има много такива загуби. Това е един мач, от който много можем да се поучим, за да израстваме“, коментира Томаш.

„Начинът, по който изглеждахме, показа, че не сме готови психологически за този мач. Не успяхме да влезем в битка, не успяхме да се противопоставим, но няма да правим драми. Реално трябва да помислим и да си направим необходимите изводи.“

„Може би това, като че ли бяхме притеснени. Психологически отпаднахме след първите два гола. Вижда се, че имаме много, много работа. Ние сме амбицирани хора и една загуба не може да ме промени. Това е една игра за мъже. Ние всеки ден трябва да даваме максимума от себе си. Тепърва търсим себе си и начина ни на игра. Притеснява ме отношението, когато видиш, че съперникът е по-добър. Притеснява ме примиренчеството“, каза още старши треньорът на Верея.