Абсолютно закономерно равенство. Двубой на емоции, нерви, единоборства. Със сигурност не е бил привлекателен мач за хората. Това заяви наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров след нулевото равенство с ЦСКА-София в Коматево.

 

„В мача нямаше положения пред двете врати. Зарядът винаги е голям. В исторически план това е едно голямо дерби. Лошото при нас е, че получихме една сериозна травма на Бризола. В следващия мач още един човек ще бъде наказан от нашия тим. Състоянието на Бризола не е добро. Той не може да стъпва на крака си, така че сигурно е тежка травмата“, каза още той.

 

„Щом съдията е вдигнал червения картон, значи го има. Не коментирам съдийството. Положителното е, че не допуснахме гол. Малко ме притеснява фактът, че не успяхме да създадем положения пред противниковата врата. Закономерно равенство. Паузата в първенството няма особено значение за нас, тя е за всички отбори. За жалост голяма част от играчите ще отсъстват по време на тази пауза. Ще тренираме по-план, имаме и една контрола“, сподели още Николай Киров.