„Искам да кажа, че в началото играхме доста лошо. Доста играчи не можаха да играят нормално, както могат. Някакси действахме слабичко на терена. Малко по малко дойдохме до нашата игра, вкарахме гол. Във второто полувреме имахме шансът на мача – на Костадинов. Доста интересен мач и имахме гол преднина. Прекъснахме не знам колко поредни победи. Малко ни е жал, но това е положението“, коментира старши треньорът на Левски Люпко Петрович след равенството 1:1 с ЦСКА в дербито от 10-я кръг на Първа лига.

„Трябваше да подаде на Сашо и да вкараме на празна врата. Не бих искал да омаловажавам днешната игра на ЦСКА и да казвам, че не са заслужили равен, но според мен дузпа нямаше. Видях и по време на мача, и след мача, че ръцете на вратаря са на топката, а после играчът се удари от него и падна“, обясни Люпко Петрович.

„Притеснени бяхме в началото. Не знам как да го обясня. Може и от значението на мача. Някои футболисти за първи път играят такъв мач. Като видяха колко фенове има преди мача и скандираха, бяха в шок. По-късно започнахме по-опасно да действаме и можехме да вкараме втори гол“, каза още сръбският специалист и добави:

„Да, важно беше да не загубим. Можехме да спечелим. Но ето, накрая можехме и да загубим. Доволен съм от повечето футболисти, а някои имаха нервност и не можаха да играят. Трябва да имат класа, за да спечелят такъв мач.“