Два гола срещу подгласника Дунав – нужно ли е да обясняваме още защо Георги Костадинов спечели вашите симпатии в анкетата за Играч на мача между Левски и „драконите“ от 9-ия кръг на Първа лига? Националът изигра нов силен мач със „синия“ екип и вече започва да се оформя като един от лидерите за състава на Люпко Петрович.

Срещу Дунав сръбският тактик го беше натоварил с по-офанзивни функции от обикновено и 26-годишният играч не го подведе. Той откри резултата в 22-ата минута след рикоширал изстрел на Прохазка, извел го сам срещу вратаря. В 56-ата пък бившият футболист на Лудогорец и Берое бе на точното място, за да засече с глава центриране на Антонио Аниете от фаул.

Съвсем резонно Костадинов спечели повече от убедително вота. Той събра почти 83 процента от общия вот, като остави далеч зад себе си своя най-близък преследвач – вратаря Боян Йоргачевич. Сърбинът събра малко над 4 процента.

ПОВЕЧЕ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ В ИГРАЧ НА МАЧА – ТУК!

Не забравяйте, че всеки глас в една от традиционните ни анкети ви прави участник в седмичната ни томбола, в която победителят получава 50 лева за покупки от нашия партньор Grabo.bg.