Наставникът на ЦСКА Едуард Йорданеску коментира равенството на тима срещу Левски (1:1) в мача от 10-ия кръг на Първа лига.

"Искам да поздравя играчите, за характера, който показаха, благодаря на феновете за невероятната атмосфера, която създадоха, за феновете този мач беше много специален, исках да спечеля, но ще дойде време и за победата в един момент", коментира треньорът на ЦСКА.

"ЦСКА игра много добре, 30 минути контролирахме мача, създадохме положения, техният гол дойде от нищото, той им даде и предимство, имахме проблеми с контузени футболисти", допълни той.

"С малко повече внимание можеше и да спечелим срещата, давах указания към футболистите, но в един момент те не чуваха, можеше и да загубим, така че и точката е успех", допълни румънският специалист.

"Помолих ги да бъдат силни и че не заслужаваме да загубим срещата, върнахме се в двубоя, искам да направя отличен отбор, но имам и още доста работа да свърша", каза още той.

"Показваме позитивна игра, но искам още много повече, но ще ми трябва време, контузиите на част от футболистите ни затрудни, липсата на Арсенио ни затрудни. Поздравих футболистите след двубоя. В края на двубоя имахме възможност и да спечелим бяхме 3-ма на 3-ма, в такива ситуации трябва да направим разликата", завърши треньорът на ЦСКА.