Наставникът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев коментира равенството на тима срещу Ботев в пловдивското дерби от първия кръг на Първа лига.

"Не се получи много качествен двубой, имаше малко нерви, не си решихме мача с втори гол, трябва да приемем резултата, имахме и ситуации за голове, повече усилия, нервност, напрежение, на мускули, ситуациите се изпускат, който не е играл, той не е пропускал", каза Илиев.

"И двата отбора бяха нервни в първите минути, имаше грешки, силата ни е да си подаваме и да се движим, в дербито на Пловдив, колкото и да искахме да ги предпазим, не се получи. Нека сега да мине мача, да починем малко, съперникът няма нужда от представяне, надявам се да поднесем успеха на феновете", коментира още той и предстоящата среща от втория кръг срещу Левски на "Лаута".

"Срамна работа е това, това не е случайна грешка, още в първия кръг, не бива да е така. Приемаме резултата, но не по този начин. В 5-ата минута имаше игра с ръка, пак при този страничен съдия", коментира спорния гол при изравняването старшията на Локомотив Пловдив.