Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки сподели, че това са реалните възможности на отбора в момента и ще се наложи да променят стратегията си занапред.

"Мнението ми е, че момчетата се постараха. Стояха достойно и прилично пред момчетата на ЦСКА. Пропукахме се 2 пъти от дясно и не успяхме да вкараме гол, но този проблем го имаме отдавна", сподели Джамбазки.

"На този етап съм доволен от старанието и начина, по който изпълняват тактическите указания. Ще продължаваме да работим и да се готвим за следващия мач. Имахме ситуации. Показвахме, че можем да играем футбол, но на този етап това са ни силите", каза той.

Джамбазки очаква промяна на стратегията през зимната почивка.

"С отборите от долната половина на таблицата получавахме доста голове, ще трябват промени в стратегията през зимната почивка. Знаем си възможностите, нищо страшно не е станало", добави треньорът.

"Доволен съм от новото попълнение (б.р. Бамба). Има проблем с комуникацията още, но се видя, че е доста дисциплиниран, за разлика от други чужденци като цяло.", коментира той относно защитника.

"За Монтана няма лек мач. Приоритет ни е първенството. В мача за Купата на България срещу Лудогорец ще играят момчета с по-малко игрови минути. Нека покажат дали може да им се разчита", завърши специалистът.