„Да бъда шампион с Левски е едно от най-големите ми желания. Опитвам се да бъда позитивен“, заяви футболистът на Левски Антонио Аниете в специално интервю пред Левски ТВ навръх 31-я си рожден ден.

„Към момента се справяме добре. Играем добре и печелим. Разбира се винаги може да се изисква повече. Засега в отбора сме щастливи. Няма чак такава разлика от миналия ми престои в тима. Има промени в ръководството, но като цяло клубът си е същият“, коментира Аниете по повод представянето на „сините“ до момента в Първа лига.

Колкото до предстоящото домакинство на Левски на Дунав в неделя, 2-и октомври от 17.45 часа, Антонио Аниете сподели:

„Мачът определено ще бъде труден за Левски. Може да се каже, че са изненадата на шампионата. Но ние сме Левски, играем на нашия стадион и се надявам да победим.“

„Честно казано първо искам да победим, а ако отбележа гол ще е страхотно. Неделя е добър повод за това. Не мога да опиша какво е да отбележиш за Левски. Когато вкарам гол и видя как феновете се радват е страхотно. Трябва да се преживее на терена“, каза още Аниете и добави:

„Със сигурност престоят ми в Левски и България е най-добрият период в моя живот. Няма да забравя отношението и подкрепата. Всеки иска да се развива и се надявам тази година да е по-успешна за клуба и да спечелим титлата.“