Селекционерът на Италия Антонио Конте вече няма никакви колебания около състава, на който ще разчита за евроквалификацията с България утре вечер. Мачът е от 21:45 часа, а победата в него е задължителна за "адзурите". 

Медиите на Апенините вече разтълкуваха намеренията на специалиста и напипаха състава, който ще пусне той на стадион "Ренцо Барбера" в Палермо. А изненадите в него изглежда липсват. 

На вратата ще е рекордьорът Джанлуиджи Буфон, който ще запише своя мач номер 150 за "скуадрата". Пред него ще има трима защитници, които са му съотборници в Ювентус и ще се подвизават в линия - Леонардо Бонучи, Андреа Бардзали и Джорджо Киелини. 

Петимата халфове пред тях ще са Матeo Дармиан и Даниеле де Роси, а малко по-напред ще действат Алесандро Флоренци, Роберто Сориано и Антонио Кандрева. Нападателите ще са Фран Васкес и Грациано Пеле. 

Промени са възможни едва в последния момент, но в Италия очакват точно това да е съставът на "скуадрата", който да се изправи срещу родните национали. Със сигурност на пейката ще е ветеранът Андреа Пирло.