Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че играчите му са подходили лежерно в четвъртфиналния двубой за Купата на България с Хасково, който завърши 1:1. Единственият гол за „сините“ вкара Лукаш Гикиевич, но попадението му дойде от засада.

„Това беше протоколен мач за нас предвид резултата, който постигнахме в първия мач. Дадох възможност и на други състезатели да участват. Включих и юноши, нормален мач, исках да видя в какво състояние се намират. Второто полувреме общо взето спряхме да играем, особено след 60-ата минута. Може би и самото време, самият вятър попречи да се играе футбол. Първият мач предопредели това поведение през втория“, коментира Стоев.

„Възможно е да има засада при гола, имаше и втора ситуация, при която ни отмениха гол. Там пък може да е нямало, може и да е имало. Не това е най-важното. Най-важно бе да видя тези футболисти, които играят по-малко. Имам някои забележки към тях, стараха се, но допуснаха някои слабости. Който и да ни се падне на полуфиналите, трябва да се опитаме да го преодолеем и да играем финал“, каза още той.

Стойчо Стоев коментира и предстоящото дерби с Лудогорец в Разград в неделя, като сподели, че тимът му не отива там, за да се защитава.

„Чак особено значение за мен едва ли ще има мачът с Лудогорец. Аз съм минал през много клубове и след това съм играл срещу тях, Гледам за просперитета за Левски. Един двубой, който ще бъде коренно различен от днешния. Винаги има възможност да се измъкнат точки. Ние в никакъв случай да играем защитно, напротив. Винаги ще се опитат някои отбори да постигнат някои неща с други средства. Но сигурно так а е в цял свят“, каза още наставникът на Левски.