Старши треньорът на Черно море Никола Спасов не скри радостта си след класирането на „моряците“ на финала за Купата на България. Тимът му спечели втория полуфинал срещу Локомотив Пловдив с 3:2 на „Лаута“.

„Купата не съм я печелил, бил съм на финал и като треньор и като играч. Много съм щастлив, свършихме си работата още в първия мач. Малко ме ядосаха момчетата днес. Трябваше да подходим по друг начин. Мачът започна много добре, но последва отписахме. Въпреки че си поговорихме много сериозно на почивката, нямаше много промяна. Хората, които бях оставил да почиват не бяха на нужното ниво“, коментира Никола Спасов.

„В крайна сметка мисля, че абсолютно заслужено отиваме на финал. Една награда за усилията на отбора. Една награда за клуба и феновете и най-вече за спонсорите ни и собствениците, които се грижат за нас вече десет години. Честито на всички, много се радвам. С нетърпение очаквам финалната среща. Не ме притеснява, че все още не знаем къде е финалът. Това за мен е „no comment”. Надявам се, че след утрешния мач, решението за финала ще бъде възможно най-бързо. Естествено ми се иска да играем с отбор, който е в по-лошо състояние. Дано и двата отбора си мисля, че са спечелили купата. Левски си мислят, че са взели купата, ако отстранят Лудогорец, докато Лудогорец си ги печелят редовно. Нямам претенции за противник на финала“, каза още наставникът на Черно море.