Турнирът за Купата на България върна на привържениците на най-великата игра страстта и насладата от вълнуващите футболни срещи и неочаквани развръзки. Монтана и ЦСКА изненадващо останаха в турнира, а във вторник, 24 май, на Националния стадион „Васил Левски“ се очакват пълни трибуни, които да подкрепят двата отбора в решителната битка за трофея. 

Ще успеят ли „червените“ да спечелят купата за 20-ти път в клубната история? Какво ще ни покаже Монтана в първия си финал в надпреварата? Кои ще са героите в мача? Това са само малка част от въпросите, чиито отговори може да получите в прякото предаване в каналите на Нова Броудкастинг Груп - Diema и Diema Sport, както и в онлайн платформата Gong Play, които ще излъчват ексклузивно срещата. Всички новини преди, по време и след решителния мач във втория по престиж турнир в България ще може да намерите в Gong.bg

Началният съдийски сигнал ще бъде даден в 20.00 ч., а 60 минути по-рано, от 19.00 ч., зрителите ще могат да се насладят на репортажи за двата отбора, атмосферата на и около стадиона, предадена чрез преки включвания на репортерите, и пътя на двата отбора до финала, добавен към тактически анализ на представянето на Монтана и ЦСКА до този момент през сезона. Според предварителните информации стадионът ще бъде изпълнен до краен предел, а след края на двубоя феновете на футбола ще проследят в ефир емоциите на победителите, коментарите на победените, церемонията по връчване на трофея и реакциите на привържениците. 

Не пропускайте един от най-значимите футболни двубои за годината. Насладете се на всичко най-интересно и вълнуващо във финала на турнира за Купата на България между Монтана и ЦСКА във вторник, 24 май от 19.00 ч. по Diema, Diema Sport и в онлайн платформата Gong Play. А за да сте информирани по всяко време, четете Gong.bg.