Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев е концентриран изцяло върху предстоящия финал за купата на България срещу Монтана. Наставникът ще опита да запази играчите свежи и да ги държи далеч от странични фактори преди мача за трофея.

"Виждам, че има отделни престрелки, но това нас не трябва да ни засяга. Важното е да сме концентрирани върху работата си на терена, целта е да запазим футболистите свежи и здрави за финала. Всичко останало са странични фактори, които на този етап не ни засягат", каза Христо Янев след победата със 7:0 над Балкан Варвара.

Треньорът на "червените" специално похвали юношата Марио Йорданов, който дебютира в официален мач и вкара майсторски гол за крайното 7:0.

"Изключително съм радостен, че видяхме Марио в игра. Момче, което му предстои много футбол, има много футболни качества. Радва ме фактът, че толкова млади момчета идват отдолу и показват много добри качества. Надявам се повече таланти от школата на ЦСКА да играят в първия отбор и да показват на всички, че заслужават място в отбора. Стимулът на момчетата в такива срещи, е, че защитават името на ЦСКА. Във всеки мач трябва да показваме сериозно отношение и поведение", коментира Христо Янев./БТА