Собственикът на Левски Тодор Батков атакува директно шампионите от Лудогорец, след като се усъмни във феърплея, който се демонстрира малко преди приключването на редовния сезон в А група. Според президента на „сините“ именно силните хора в ръководството на разградчани диктуват решенията на Българския футболен съюз.

„Надявам се да бъдем фактор до края на първенството. Следващите два кръга ще бъдат доста решаващи. Съмнения винаги има“, каза Батков след равенството 1:1 с Хасково в реванш от четвъртфиналите за Купата на България.

„Явно не е толкова слабо първенството и интригата ще бъде сериозна. Все пак разликата не е толкова голяма, всичко може да се случи. Левски мисля, че ще влезе в първата шестица, надявам се справедливостта да възтържествува.“

„Изненадани сме от решенията на БФС вчера. Ако нашата публика беше на мястото на тази от Литекс (заради бомбичката, метната по Александър Барт - б.р.), или наш играч постъпи като Козмин Моци... Смешно е. Ако искат да прехвърлят управлението на българския футбол в Разград, да вземат да го направят. То е ясно, че там се взимат решенията“, добави Батков.