Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира след равенството 0:0 при гостуването на Черно море, че е свикнал вече с напрежението в професията, и е доволен от момчетата си.

"Не е толкова лесно да се намери обяснение защо не вкарваме. Като цяло съм доволен, стояха добре, опитваха се да играят футбол. Липсваше ни и късмет, тук рядко създаваме толкова много положения. Надявам се в следващия мач да ги вкарат," заяви наставникът. "Аз специално не бих се оплаквал от поведението им."

"Аз в момента нямам централни защитници, затова Дяков игра там, тъй като има повече опит," оправда той включването в отбрана на капитана.

"Не бих казал, че има мини-криза. Нормално е да се създава медийно напрежение. В България всички може би очакват да побеждаваме лесно. Не е толкова лесно да се бият всички съперници. Отборът днес ми хареса," добави той. "Ние в подготовката създавахме положения, но вкарвахме. Надявам се, най-вече в мача с Партизан, дори да няма толкова положения, головете да са повече."

"Професията на треньора е такава, че винаги е под напрежение, още повече когато си в шампиона, ветровете са още по-бурни. Нормално е да има интерес, и когато вървиш - да са благоразположени към теб, когато не вървиш - да те сменят. Аз отдавна съм в професията, изградил съм си мнение, представа, че ролята на треньора зависи от успехите, които постига. Но аз съм свикнал, това е част от футбола. Специално мен не ме притесняват тези неща, стремя се да успокоявам футболистите, да ги мотивирам, и това да не рефлектира върху тях," завърши спокойно Стоев.