Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви преди реванша срещу Атлантас Клайпеда от първия квалификационен кръг на Лига Европа, че е важно старозагорци да вкарат ранен гол.

Специалистът заяви, че няма проблем с контузени футболисти и групата по всяка вероятност ще бъде същата, каквато бе за първата среща в Клайпеда.

 „Най-важното е, че всички са здрави. Вече няколко пъти споменахме, че отборът физически няма как да е готов, но всяка тренировка минава на необходимото ниво и подобряваме физическото състояние. Всички са здрави“, сподели Хубчев.

„Едва ли ще има кой знае каква промяна в играта на Атлантас. Със сигурност ще има тактически уловки, но като стил трудно може за една седмица да се промени нещо голямо. Според мен този отбор ще опита с всички сили да се противопостави максимално на нашия отбор. За нас обаче е по-важно ние как ще подходим към мача. Надяваме се да е два пъти по-отговорно в сравнение с първата среща“, добави треньорът на Берое.

„Следобед имаме още една тренировка и след нея ще определим групата. Нови имена от списъка, който сме дали за първия мач няма как да бъдат вкарани. Групата ще бъде определена след тренировката“, продължи специалистът.

„Времето ще бъде еднакво трудно и за двата отбора. Не смятам, че ще бъде кой знае какво предимство за нас. Важно е ние да подходим сериозно за мача. На мен ми се иска момчетата да излязат все едно резултата от първия мач е 2:0 за Атлантас. Трябва да търсим гол в началото на мача, за да стане малко по-спокойно. Мачът трябва да го изиграем много сериозно. Абсолютна грешка ще бъде, ако подценим някой от съперниците си, без значение дали играем в Лига Европа или първенството на България“, каза още Петър Хубчев.