Ръководството на Левски отправи специални благодарности до феновете, които пътуваха до Словения и подкрепиха отбора на стадиона при нулевото реми срещу Марибор от втория квалфикационен кръг на Лига Европа.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

Уважаеми левскари, благодарим! Благодарим за безрезервната Ви подкрепа! Благодарим Ви, че за пореден път ни вдъхнахте сили, дадохте ни криле и ни демонстрирахте величието на „синята“ публика.

Благодарим Ви за европейското поведение преди, по време и след срещата с Марибор. Вие не бяхте просто 12-я играч, Вие бяхте първия играч. Нашия импулс и вдъхновение. Вие направихте така че от първата секунда, в която стъпихме на терена на съперника да се почувстваме като у дома.

Всеки ваш вик ни правеше по-силни и ни даваше увереност. Вчера преминахме през първата част от поредна важна битка заедно. Продължаваме да вървим уверено напред и да се борим, защото вие ни правите силни. Защото, когато сме заедно и обединени, можем всичко.

Защото това е смисълът на всичко, това е смисълът на играта!

Да виждаме усмихнати цели „сини” семейства, които си тръгват щастливи от стадиона, е импулсът, който може да те накара да полетиш. Вчера ние летяхме благодарение на вас.  

Предстоят още много битки и във всяка една от тях ще имаме нужда от вашата подкрепа. Бъдете с "Левски", а ние ще дадем сърцето и душата си...

Защото без битка няма победа!

И не забравяйте: На 21.07.2016 г. ни очаква реванш, а стадион „Георги Аспарухов“ трябва да е врящ котел.

Бъдете с нас, защото Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

БЛАГОДАРИМ!