Играчът на Лудогорец Андрей Препелица сподели надеждите си за предстоящото участие на тима в Шампионската лига. Румънецът не иска да се пада само срещу тим от родината си, в случая шампиона на северните ни съседи Астра Гюргево. 

Самият той има лоши спомени от участието си в Шампионската лига, но като играч на Стяуа, когато падна именно от разградчани по изключително драматичен начин. Грандът от Букурещ беше елиминиран с дузпи през 2014 г., а година по-късно Препелица премина в Разград. Сега той пак се е загрижил за случващото се в Стяуа. 

"Много искам да не се падаме срещу румънци в Шампионската лига. На този етап искам да избегнем Астра, а на по-късен не искам да се падаме и със Стяуа. Много се радвам за бившия си отбор, защото Лауренциу Регекампф ще го възроди."

"Знам, че той ще спечели титлата следващия сезон, защото винаги дава 100% от себе си в работата. По-важното е обаче да класира тима в групите на Шампионската лига. Ако Стяуа си реши проблема с логото, феновете ще се върнат и всичко ще е супер", сподели Препелица пред "Диги Спорт".