Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че никой в тима му не се притеснява от Реал Мадрид срещу, чийто тим българският шампион излиза утре в мач от група В на Шампионската лига.

„Аз като треньор на Лудогорец съм горд, че приемаме отбор като Реал Мадрид в България. Мачът, който го играхме срещу Левски вече е в историята. Мислим само напред“, коментира Дерменджиев по време на официалната си пресконференция преди мача.

„Реал Мадрид е галактически отбор,. Знаете какъв е бюджета и колко струват футболистите им. За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света. Футболистите са подготвени, разликата в класата е много голяма, но нашите играчи ще играят така, както могат. Резултата ще го видим накрая“, продължи той.

„Казвам ви отговорно и честно, не се притеснявам. За нас е чест да играем срещу такъв отбор и такива футболисти. Доволен съм, че идват тук на живо и голяма част от България ще може да ги гледа. Няма от какво да се притесняваме. Това са мега футболист. Гордост е за Лудогорец ще играе срещу Реал Мадрид – носител на 10 купи с треньор, който има спечелени три. Искам играчите ми да бъдат спокойни, да знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но и да дадат най-доброто от себе си в този мач.“, допълни със самочувствие наставникът на Лудогорец..