Записалият солиден дебют с екипа на Левски Димитър Пиргов бе много доволен след равенството 0:0 с Марибор. Той описа чувството да играеш за Левски като "страхотно", а относно реванша не смята, че има фаворит.

"Като цяло се получи добър двубой, мисля че се справихме, стояхме добре тактически. Не мисля, че бяме аутсайдери преди мача, както не мисля, че сме фаворити за втория", започна Пиргов.

"Важно е да се подготвим и мисля, че с нашите фенове ще успеем да надделеем. 

Попитан как се чувства с фланелката на Левски, Пиргов сподели: "Чувството е страхотно, не може да се опише, трябва да се изпита. Доста класни футболисти (тези на Марибор), но като си спокоен, концентриран, нещата се получават."

"Още на тренировката ни подкрепиха и ни показаха, че ще бъдем заедно в тази битка", допълни Пиргов по повод феновете на Левски.

А ето какво сподели вратарят Боян Йоргачевич:
"Направихме това, което треньорът поиска. Резултатът е на кантар, жалко, че не вкарахме гол. Имахме три добри шанса, малко съжаляваме, че не вкарахме."

Относно ситуацията, в която получи жълт картон за бавене на времето, сърбинът уточни: "Не съм искал да бавя времето, съдията искаше от мен да изкарам топката по-бързо, но не разбрах, дали е фал. Той ми каза, че бавя времето."