Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че отборът е готов за мача срещу Реал Мадрид.

„Няма как да се успокоят нещата, докато не приключи всичко и последният човек от националния стадион „Васил Левски“ не си тръгне след мача“, сподели Петричев.

„Ние ще вземем необходимите мерки, за да осигурим спокойствието на футболистите на Реал Мадрид. За съжаление на ловците на автографи няма да имат възможност, освен ако някой играч не реши да отиде при тях“, добави изпълнителният директор на Лудогорец.

„Ние си мислим, че сме готови за мача с Реал Мадрид. Надявам се да имаме футболни мерки. Имаме право да мечтаем.“

„Преди около 3 седмици представители на Реал Мадрид бяха на визита в София и са се разбрали с представителите на гранична полиция как да бъдат изведени футболистите от летището. Ние не сме присъствали на тази среща.“

„Искам да се извиня на всички хора, които няма да могат да присъстват на стадиона. На мен ми се иска всички хора да бъдат доволни. Обещавам в перспектива Лудогорец да води и други големи отбори в България. Ние няма да успеем да изчистим с шампоан всички сектори.Мисля, че всичко е въпрос на желание. Огромна благодарност на ММС, което ще доведе утре 2000 деца от столични училища на този мач. Да не се лъжем, но U19 на Реал Мадрид са си истински мъже“, каза още Ангел Петричев.