Малко над 6000 пакетни билета останаха в продажба за мачовете на Лудогорец в Шампионската лига. Това е сметката към 17 часа на днешния ден, като до затварянето на касите бройката може да намалее.

Простите изчисления сочат, че до момента българския шампион е продал около 34 000 пакетни билета за мачовете срещу Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. Около 40 000 пакетни билети бяха пуснати на българския пазар. На стадиона ще могат да влязат 2000 човека по-малко заради затварянето на блок от Сектор В, а освен това са предоставени 1200 билета на гостите от Реал.

Днес бе първия работен ден след празничните дни, в които билетите бяха пуснати в продажба. Още в събота голяма част от пропуските се изчерпаха, като за минути бяха разграбени тези за Сектори А и В. От там нататък започна продажбата само на билети за секторите зад вратите.

Пакетните билети за мачовете на Лудогорец ще бъдат в продажба още два дни – утре и в четвъртък. Едва след това ще се пуснат билети за единична продажба. На база новото активизиране на запалянковците обаче до такова предлагане може и да не се стигне. На този етап всеки, който иска да гледа мачовете на Лудогорец в Шампионската лига трябва да заплати 118,75 лева за двубоите с Реал, Ливърпул и Базел.