На 6.05.2015г. (сряда) в 17.00 ч. на клубната база на ФК Верея - Трейс Арена в кв. „К. Ганчев“ в Стара Загора официално ще бъде открит футболен терен с изкуствена настилка. На церемонията ще присъстват министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, Павел Колев - директор на организационният комитет на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, председателят на БФС Борислав Михайлов, Емил Костадинов - член на Изпълкома на БФС , изп. директор на БФС Борислав Попов, заместникът му Антон Попов и Гoшо Гинчев - съветник на министъра на младежта и спорта. Домакин на церемонията е почетния президент на ФК Верея Галин Михайлов.

Клубната база на ФК Верея - Трейс Арена е тренировъчна база за националните гарнитури по футбол на България. Националните младежки отбори, участници в Европейското първенство по футбол за юноши, ще провеждат своите тренировки на Трейс Арена. Отборът на Ирландия ще тренира на 9.05.(събота) от 17.00ч. и на 12.05.( вторник) от 18.00 ч.

Тренировъчният терен с изкуствена настилка е с размери 105х65 метра. Основата е трошено-каменна фракция с дебелина на пластовете до 20 см. Тревната настилка е положена върху ударопоглъщаща настилка с дебелина от 8 до 10 мм. Изкуствената трева е с размери 50 мм. Специалната изкуствена настилка предотвратява тежки контузии и наранявания.