Отборът на ПФК Бургас завърши наравно в домакинството си на Ботев Гълъбово – 1:1 в мач от „Б“ група. Ахмедов даде преднина на бургазлии в 40-ата минута, но през второто полувреме гостите изравниха чрез Кирилов (71 мин.)

През първото полувреме ПФК Бургас диктуваше изцяло събитията на терена. Домакините имаха възможност да открият резултата още в 4-ата минута, но пропуск от чиста позиция направи Борисов. След четвърт час далечен удар на Радев бе отразен от стража на гостите. В 30-ата минута отново вратарят на отбора от Гълъбово Димитър Георгиев трябваше да се намесва, след изстрел от фаул на Мечев. Логичното се случи 5 минути преди края на първото полувреме. Мечев центрира, Ахмедов засече с глава, топката прехвърли излезлия неразчетено вратар на Ботев и на празна врата Ахмедов отново с глава откри резултата.

През второто полувреме ПФК Бургас имаше възможност да удвои преднината си. В 65-ата минута Мечев стреля от разстояние, вратарят Георгиев изби в краката на Борисов, който на почти празна врата се засуети и не успя да нанесе точен удар. Шест минути по-късно гостите изравниха, след като Кирилов засече с глава центриране отдясно.