Феновете на Спартак Вн решиха да отговорят чрез медиите на завързалия се диалог с новите италиански шефове на клуба.

Ето какво написаха те:

„Г-н Белардели, тъй като общувате и задавате въпроси на феновете на Спартак Варна чрез медиите, използваме тях, за да Ви отговорим. 

Очевидно е, че сте скандализиран от факта, че повече от месец сегашното ръководство не ви предоставя отчет на приходи и разходи за последните години, както и задълженията към футболисти и данъчни институции. Споделяме това с Вас - не звучи сериозно, както за обществеността, така и за всеки сериозен бизнесмен. Непрозрачното и лошо управление на клуба през последните 10 години доведе до сегашното му катастрофално състояние.

Феновете на Спартак от години се борим срещу хората, виновни да се случи всичко това. И докато по някакъв начин имате взиаимоотношения с тях, винаги ще има опасност да Ви подведат и да оправдаят с Вас унищожаването на футболен клуб Спартак.

Въпреки всичко, силно се надяваме нещата да се случат по начина, по който Вие и ние желаем, и тогава ще имате нашата подкрепа“, пише в обръщението на клуба на привържениците на Спартак Варна - Синдикат 12