Селекцията в отбора на Дунав е почти приключила. Все пак обаче към отбора се очаква да се присъедини още един футболист. Касае се за офанзивен играч, които играе по крилото и ще може да влиза от квотата на т. нар. юноши до 23 години. Това съобщи старши треньорът на "драконите" Веселин Великов.

Русенският състав ще бъде официално представен пред своите фенове в домакинската контрола на Градския стадион на 11 юли, събота, от 18 часа, обявиха от клуба.

Дунав представя отбора срещу Спартак

източник: ПФК Дунав Русе

"Исках да тествам десния защитник Борислав Николов, който игра в контролата с Добруджа и срещу Спартак Плевен. Той обаче предпочете да си тръгне. Все пак защитата смятам, че стои добре с привличането и на Мартин Ковачев. На този етап разполагаме с достатъчно футболисти. Както казах, очакваме още един. Имаме малко повече от две седмици, за да се сработим още по-добре. Изпробвахме различни варианти в досегашните контроли. В оставащите проверки със Спартак и във Велико Търново с Етър вече евентуално ще обиграваме основния състав", коментира Великов.

Той добави, че след натоварванията до момента, до началото на първенството, което по програма за Дунав е срещу втория отбор на Лудогорец на 25 юли в Разград, ще се заложи на повече тактика и техника в тренировките.

Дунав представя отбора срещу Спартак

източник: ПФК Дунав Русе