Старши треньорът на Ботев Враца Антони Здравков обяви, че не вярва да има нещо нередно в мача между Литекс и Локо Сф, завършил с победа за столичани с 2:1, като обяви, че не вярва Камата да направи така, че тимът му да загуби. Специалистът коментира и случилото се на терена при победата на момчетата му над Монтана с 3:1 в мач от предпоследния 29-ти кръг на А група.

„Започнахме мача в добро темпо, съумяхме да отбележим гол, допуснахме елементарна грешка и от там изравняваме, получи се напрежение. През втората част съумяхме да се успокоим и да отбележим нови попадения. Важна е победата. Днес реално играхме без вратар. Христо Митов е наказан, Здравко Чавдаров влезе контузен и искам да му благодаря, че стисна зъби и изигра мача. Бях казал на играчите си да не му връщат топката, защото той има травма в крака, от напрежението 6 или 7 топки му бяха върнати, при което публиката започна да го освирква, но ние не можехме да кажем преди мача, че излизаме без здрав вратар, защото това щеше да помогне на противника“, коментира обширно Здравков.

„Познавам Христо Стоичков и не вярвам да е направил така, че отборът му да падне. Не съм гледал мача“, заяви по адрес на двубоя на конкурента за оставане в А група на врачани Локо Сф. Столичани се наложиха с 2:1 над Литекс.

Колкото до сериозната травма на Цветелин Тонев, Здравков обяви, че ме мисли, че е имало умисъл действията на Мартин Сечков.