Навръх първи юни привържениците на Левски от Велико Търново организираха Гала вечер посветена на сто годишнината на клуба. Фракцията Old Capital boys бе ангажирала заведение в центъра на старопрестолния град и там посрещна гости от София, представена от НКП начело с Владо Владимиров, фондация „100 години Левски”, от тръста „Синя България”, от Източен фронт, от Варна,Плевен, Габрово, Русе и други населени места в близост до Велико Търново.

Най- свидния гост на събитието, който бе аплодиран и най- много се оказа привърженик близък на местните привърженици. Велислав Могилски бе поканен на трибуната и представен като момчето, което се е преборило с тежка и коварна болест. Вниманието на околните предизвика сълзите в този мъж със силен характер. Той е бил част от търновската организация, но вече живее в Русе, където се опитва да организира привържениците на Левски от този крайдунавски град.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Домакините , в лицето на Калин Станчев и Зоран Дочев бяха се погрижили всички да се чувстват добре, за което освен,че бяха осигурили напитки и хапване, те бяха се погрижили и за музика на живо. Не липсваше и торта, която бе произведение на изкуството и кулинарията. Тортата бе разрязана по някое време от Владимир Владимиров, а всичко започна с изпълнение на живо на двама гайдари. Музиката бе предимно патриотична, а и в изобилие бяха и песните посветени на любимия Левски.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Атракцията на вечерта бе зарята и пиротехническите ефекти, заради които привържениците отидоха до Стамболовия мост и там изгледаха атракцията.

Добро впечатление направи и присъствието и на по- възрастни фенове от града, които са имали щастието да гледат на живо в града и легендата Георги Аспарухов.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Гала вечерта завърши в ранните часове с преместване в друго заведение в центъра на Велико Търново. И там продължиха дискусиите около бъдещето на любимия клуб и очакванията за нов треньор и нови футболисти.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

През цялото време наздравиците бяха за здраве на привържениците и Левски да тръгне по нов път и да радва феновете. Вечерта премина и под мощните скандирания на близо 150 привърженици на Левски.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров