Един от най-известните фенове на ЦСКА у нас и водещ на спортно шоу „Пред банята” Ники Александров се подготвя за нетрадиционно отпразнуване на провала на вечния съперник Левски в шампионата.

Устатият журналист ще отбележи синьото харакири срещу Славия с поредица от кълбета на живо в ефира на TV7. До оригиналната идея се стигна след една от поредните закачки между Александров и колегите му Борис Касабов и Томислав Русев.

В петъчния ефир на „Преди банята” те неколкократно му напомниха, че се е заканил да направи колкото поискат превъртвна пред камерите, ако се стигне до исторически провал на „Герена”.

След драмата в „синьо” срещу Славия от събота стана ясно, че журналистът няма как да се отметне от обещаното и започна да тренира усилено, за да успее да изпълни задачата. За да не се стигне до инциденти, продуцентите на шоуто са поръчали специален тепих, върху който водещият да изпълни триумфалните кълбета. Александров е подготвил и любопитни подаръци за колегите си Томислав Русев и Борис Касабов, които пък са известни с пристрастията си към „сините”.

Екипът на „Пред банята” е подготвил още много изненади и ексклузивни кадри от инфарктния завършек на шампионата. Шоуто ще стартира в 21:00 часа в ефира на TV7 и ще продължи 90 минути.