Отборът на ЦСКА предприе поредна любопитна инициатива, свързана с фенове на клуба. От тима предлагат на привържениците възможността срещу определена сума да си купят място на гърба на футболистите. Снимка на фена може да бъде поставена в номера на Тони Силва, Маркиньос и всички останали в състава на Стойчо Младенов.

Ето и цялото съобщение, поместено в сайта на ЦСКА:

Приканваме Ви да се включите в най-новата кампания на любимия отбор. Благодарение на нашите партньори от BmyTeam.com всеки от вас ще има уникалната възможност да постави своя снимка в номера на любимия си футболист.

С тези специални номера нашите любимци ще играят решаващите 10 мача от плейофната фаза на А Група. Това е чудесна възможност за нашите привърженици, които по-рядко посещават мачове на ЦСКА да покажат своята подрепа.

За да участвате трябва да закупите позиция и да качите снимка на www.BmyTeam.com . Цената е 12 евро, но за всички е активна специална промоция – КУПУВАШ 1, ПОЛУЧАВАШ 4. Промоцията ще се активира автоматично след като добавите 4 снимки в кошницата. Повече информация може да получите на +359 882 449 005, във фен магазина на ЦСКА, в Търговския отдел на клуба или на bmyteam1@cska.bg . Услугата е достъпна и в брой във фен магазина на ЦСКА на стадион „Българска армия”.