Gong.bg отново ви даде възможност да изберете кой е бил най-добрият играч в мача от А група, излъчен по Diema Sport, PLAY.GONG.BG и в ефира на Дарик.

Срещата между Берое и Лудогорец премина с доминация на домакините, за крайното 2:0.

Авторът на първия гол - Иво Иванов, получи най-сериозен вот от нашите читатели, след попадението си в 38-та минута.

Бранителят получи 54.55% от гласовете, и остави зад себе си автора на второто попадение Атанас Зехиров, който заслужи 22.73% от вота.

Роман Безяк от Лудогорец остана трети в гласуването с 5.84%.

ГЛАСУВАНЕТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

"Наградата не е само за мен, а за целия отбор. Играхме добре, и заслужено победихме," заяви Иво Иванов.

Берое победи след пет мача без пълен успех. "Във всеки мач мотивацията ни е на 100%, но пропускахме доста, а и играхме с човек по-малко в два от мачовете. Заслужено победихме днес, и се радвам, че зарадвахме публиката тук," допълни бранителят.

"Лудогорец играят най-добрия футбол, искахме да им попречим, и мисля, че стана. Пожелавам им успех. Играхме днес за нас, за града, и се получи," продължи Иванов.

"Страшно са важни тези три точки, сега се възстановяваме, и ни чака важен мач с ЦСКА. Надявам се да победим и там, за да сме на евроместата. В първата шестица във всеки кръг има интересни мачове, има борба. Един се качва, друг пада надолу. Надявам се накрая ние да сме на местата в евротурнирите," завърши Иво Иванов.